Pausefisk.

18. March, 2011

Tre intense uker er forbi, og nå er jeg i ferd med å bli forkjølet, ikke fullstendig uventet! Med andre ord, hverdagen er på vei tilbake i gammelt gjenge og pausefiskene på vei ut.


Three intense weeks have passed and now I’m coming down with a cold. Not entirely unexpected! In other words, I’m pretty much back to normal life and this blog break is nearly over.

Tåke(s)til(l)stand.

2. December, 2010
Noen gyldne øyeblikk fra solskinnsdager i forrige uke, i sterk kontrast til den grå tåka som ligger tett i over hjernebarken for øyeblikket. Immunsystemet mitt er i krigen og jeg kan ikke annet enn å håpe at det vinner. Har jo selvsagt ikke tid til å bli syk nå.


I leave you some golden moments from last week, a stark contrast to the current state of mind. My immune system is fighting off germs and evil viruses and all I can do is sit and quietly cheer it on - there is no time for downtime!

Mandag.

23. November, 2009

Grunner til å smile på en grå novembermandag:
* Bakerbabe cookies
* Ny episode av House
* Kjæreste som lager både lunch og middag fordi ikke orker å gå ut i regnet
* Veldig tilfeldig artikkel om skiskyting i veldig tilfeldig gratisblad <3
* Det er snart jul (og skaljohjemtiljul!)
* Juletrelys på kjøkkenet
* The Office på CastTV.com

Det gjelder jo tross alt å fokusere på de små tingene når man kjenner at novembermørket kommer krypende.

Some things that made me smile this grey November Monday.

Nights Out

27. August, 2009


Det tar på å være sosial hver eneste kveld og samtidig jobbe hver dag med tidlig oppstandelse, men er det sommer så er det sommer (eller tja)… I går kveld så vi først In The Loop og etterpå mistet vi noen nattetimer på en pub. Fryktelig pub, men godt selskap.

I dag ville jeg helst sove middagshvil, men så viser det seg at vi er invitert tilbake til den magiske hagen, til mer vin og hjemmelaget, kinesisk mat. Ettersom jeg var den som innsisterte på gyoza forrige kvelden, er det bare å ta komme seg opp av sofaen. Hårda bud!

Quelqu’un m’a dit…

25. July, 2009

Noe sa meg at jeg kanskje skulle begynne å skrive noen ord her igjen?