Et møblert hjem

9. July, 2008

Jeg innså (etter mas fra min mor) at jeg slett ikke har avfotografert stua etter at vi fikk alt på plass. So without further ado –

Leiligheten.
Kjærestens kjøkken (jeg er stort sett bare innom for å rydde)

Leiligheten.
Sofaen, “eplehagen” og kunst som plutselig ble hengende skjevt på veggen da vi fikk ny sofa

Leiligheten.
Balkongen står øverst på prosjektlista

Leiligheten.
.. den ene veien —

Leiligheten.
– og den andre veien..

Før du rekker å tenke, “lurer på hvor lenge hun ryddet før hun tok disse bildene”, må jeg få informere om at det faktisk er utrolig enkelt å holde dette stedet ryddig, og at det stort sett ser sånn ut alltid (med unntak av området rundt den røde skåla på kjøkkenbenken som ofte fylles med post). Jepp!

Redebygging.

7. April, 2008

Leiligheten kom med en (tilsynelatende) innebygd bokhylle på gjesterommet/kontoret. Etter nærmere ettersyn viste det seg imidlertid å være tre bokhyller som, til tross for iherdig sammenklemming, var og ble for store. I tillegg var selve hyllene ujusterbare og satt såpass tett at de fleste bøkene våre ble for høye. Pluss krisen over alle kriser: kun 1/3 av platesamlingen fikk plass!

Noe annet som virket merkelig var klesskapet i samme rom. Tre skyvedører.. og det var det. Hadde dørene i det minste gått helt til taket hadde det enda vært noe å jobbe med, men hele “toppetasjen” av skapet var utilgjengelig og fullstendig ubrukelig.

Når man har en liten leilighet, er det åpenbart viktig å utnytte den plassen man har, så vi hentet inn anbud fra 1001 snekkere og tegnet egne løsninger. Litt tid og penger senere, var det hele sømløst og perfekt!

Bokhyllene:


Før


Etter


.. og med litt mer innhold.
Klesskapet:

Henge


Legge


.. og dobbel henging + eget rom for stigen!

Trekkfugl

15. January, 2008

Vi flytter!

Lights and Reflections

New Place

Derfor er det litt stille her. Det males og vegger er ikke lenger røde. Møbler mangler og vi har flyttebil i morgen. Mye styr, men det er så gøy - min aller første leilighet!