From All Of Us

29. December, 2011

Mens jeg fokuserer på å bli ordentlig frisk, kan jo du kose deg med årets julekort!


While I focus on getting well, you can enjoy this year’s Christmas Card!

Hallo.

23. November, 2010


I dag forsøkte vi oss på et kjapt “familieportrett” i anledning svigerfars bursdag, siden han er langt borte og føler seg litt på sidelinjen. Nå skal jeg bare legge til noen nisseluer i photoshop, så blir det bra til gjenbruk om en måned eller så! Neidasjø.


Today we attempted a quick “family portrait”. It’s my father-in-law’s birthday and since he is far away, we thought we’d say hello with a picture. Now, all I have to do is photoshop a few Santa hats in there, and we’re set for Christmas, too! Kidding.

Oktoberfest.

18. October, 2009
Hjertespor.
Pitchere med Screwdriver, kan jo ikke enda bra.


Vet ikke hvorfor jeg tok dette bildet egentlig, men det ble litt kult..Sentrifugeeffekt?

På fredag hadde vi egen privat Oktoberfest, med alt fra Weissbier til Punker’s Puke (= shotglass med fem forskjellig tilfedig valgte typer sprit som du ikke får vite hva er, jeg er glad jeg slapp unna den som faktisk så ut som spy også) og drinker som smakte som ekkel Hubba Bubba. Enden av kvelden ble av en eller annen grunn tilbragt på en spansk danseklubb som etter fem minutter på dansegulvet ga deg epilepsi og kvalme oppstøt.

I går var vi med andre ord ganske medtatte, og da vår gjest fra Nederland omsider dukket opp, var det i grunn ganske vanskelig å se hvem som led mest av jetlag

Nå har jeg sendt kjæresten tilbake til Texas og jeg og pusene ligger i sofaen og nyter søndagen. Så snart gjesten er ferdig i dusjen, skal vi ut og kose oss i høstsola og kanskje finne en kakao med espresso og chili eller to.

Flasser av.

En uke under karibisk sol forvandlet nordisk melkehud til en gyllenbrun drøm. Sjelden har jeg blitt brun på så kort tid.

Nå er imidlertid herligheten i ferd med å slippe taket. Flekkvis.

Det viser seg at jeg ikke er en av disse menneskene som flasser i store flak, jeg mister litt og litt hud, slik at det nå til forveksling kan se ut som om jeg har seriøs pigmentfeil.

Stilig…..

Røde negler

9. April, 2008

I serien “Linn overvinner sine smått nevrotiske fobier”, har vi i dag kommet til røde negler.

Jeg har alltid hatt en sterk aversjon mot det jeg anser som skitne hender. Det være seg jukselapper skriblet inn i håndflaten, telefonnumre på håndbaken, tatoveringer klistret på ved hjelp av vann, stempler*, und so weiter. Husker alle jentene som sirlig tegnet guttenavn inn mellom liv- og hjertelinjen på barneskolen. Du skulle ha seriøst gode overnaturlige evner dersom du greide å lese noe som helst i mine lanker.

Det har altså vedvart. Kommer du nær meg med en penn, vil jeg høyst sannsynlig gå i beredeskap umiddelbart. Jeg kan ikke sette fingeren på hvorfor det byr meg i mot, men det ligger noe i det å hele tiden legge merke til hendene mine.. At det er noe der.

Blank neglelakk er greit. Rød neglelakk er krise. Deri ligger også et dilemma, ettersom jeg alltid har syntes røde negler er svært pent. Jeg har forsøkt, utallige ganger gjennom årene, men hver gang ender det svært kjapt i en umiddelbar runde Aceton.

Nuh har jeg altså bestemt at det skal gå. To dager har det holdt (vel, snart to dager.. her runder vi generøst av)!

Hurra!

Med vennlig hilsen Østmarka neste.

* Fotnote: Jeg har hittil greid meg riktig så bra i forhold til stempelkulturen som råder i konsert/utestedsirkler, men du skal være rimelig god dersom du greier å spore rester av blekk dagen derpå.