Pausefisk.

18. March, 2011

Tre intense uker er forbi, og nå er jeg i ferd med å bli forkjølet, ikke fullstendig uventet! Med andre ord, hverdagen er på vei tilbake i gammelt gjenge og pausefiskene på vei ut.


Three intense weeks have passed and now I’m coming down with a cold. Not entirely unexpected! In other words, I’m pretty much back to normal life and this blog break is nearly over.

Reisen til Julestjernen.

16. December, 2010

Da er har jeg omsider pakket kofferten full og om ikke så lenge sitter jeg på fly over Atlanderhavet. Det er så trist å reise fra kjæresten, vi er jo omtrent aldri fra hverandre, men gleder meg til å komme hjem til jul i Norge… ett år siden sist jeg var der. Gleder meg!


My suitcase is packed and very soon I’m on my way across the Atlantic. It’s so sad to leave M behind, we’re pretty much always together… but I am looking forward to Christmas in Norway, it’s been a whole year since I was last there. Can’t wait!

Tåke(s)til(l)stand.

2. December, 2010
Noen gyldne øyeblikk fra solskinnsdager i forrige uke, i sterk kontrast til den grå tåka som ligger tett i over hjernebarken for øyeblikket. Immunsystemet mitt er i krigen og jeg kan ikke annet enn å håpe at det vinner. Har jo selvsagt ikke tid til å bli syk nå.


I leave you some golden moments from last week, a stark contrast to the current state of mind. My immune system is fighting off germs and evil viruses and all I can do is sit and quietly cheer it on - there is no time for downtime!

Coco Cherie.

19. October, 2010I helgen fikk vi hilse på Coco. Hun er fransk, lodden og svært sutrete, men så lenge man er liten og søt blir man jo tilgitt så mangt.


This weekend we met Coco. She is French, furry and quite whiny.
Helt tilfeldige bilder av ganske tilfeldige øyeblikk i løpet av helgen som gikk. Den var ikke like solfylt som sin forgjenger, men den var fin allikevel. Vi fikk dessuten ryddet loftet (også kjent som kontoret mitt, så nå har jeg et sted å jobbe som ikke er sofaen på stua - hurra) og gjort ferdig trappa, og selv om motivasjonen satt langt inne (det tok omtrent et halvt år etter at vi la hånd på verket sist), kan man vel kanskje nå si at huset er helt ferdig!


Random pictures from random moments this weekend. It was rainy, but I enjoyed it nonetheless!