Cherry Blossoms
Cherry Blossom Girl
 
I det vi runder hjørnet og sommeren smiler på avstand, en avstand som føles overkommelig, har vi allerede gått endeløse timer hånd i hånd, spist is på fortauskanten, besøkt hver eneste bruktbutikk og kjent at vi er mennesker igjen.

Puster lettere.

Kofferten smiler forventningsfullt fra gulvet foran sengen og i kveld får den en ny forsyning av klærne jeg endelig fikk vasket. Jeg gleder meg også. Buksa som ble litt mer punk enn tiltenkt i det den raknet seg et fint lite hull på innsiden av låret får være mitt stilalibi fredag natt i Brooklyns bakgater. Ellers er visst lite forandret siden innspillingen av “Kids” i nabolaget der vi skal bo. Mer New York. Det blir bra.

All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

La-la-la-laaa..

26. April, 2008

Jaok. Jeg er ikke den kjappeste til å oppdatere om dagen, men når sommeren kommer helt uanmeldt med over 20 grader og sol, blir alle andre ting satt på venteliste. Uka har med andre ord vært flott!

LA var også bra, åpenbart. Dog, det er for det meste jobb-jobb-jobb og ikke fullt så mye strand-glam-hollywood som man skulle ønske. Det ble allikevel tid til noen sene kvelder med fargerike margharitas og solopp- og -nedganger på stranda.

Sa jeg at jeg har blitt lysebrun?

Bilder fra La-la-land.

“Girl! Why you so pale? Sun been out all summer!”, fikk jeg høre fra en uteligger sist jeg var i LA. Jeg er nok blekere enn noensinne, men det får de heller tåle. Det har vært en lang vinter!

Detaljene for morgendagen;
High: 34 °C RealFeel: 38 °C
Bright sunshine and very warm
Mmm…

Røde negler

9. April, 2008

I serien “Linn overvinner sine smått nevrotiske fobier”, har vi i dag kommet til røde negler.

Jeg har alltid hatt en sterk aversjon mot det jeg anser som skitne hender. Det være seg jukselapper skriblet inn i håndflaten, telefonnumre på håndbaken, tatoveringer klistret på ved hjelp av vann, stempler*, und so weiter. Husker alle jentene som sirlig tegnet guttenavn inn mellom liv- og hjertelinjen på barneskolen. Du skulle ha seriøst gode overnaturlige evner dersom du greide å lese noe som helst i mine lanker.

Det har altså vedvart. Kommer du nær meg med en penn, vil jeg høyst sannsynlig gå i beredeskap umiddelbart. Jeg kan ikke sette fingeren på hvorfor det byr meg i mot, men det ligger noe i det å hele tiden legge merke til hendene mine.. At det er noe der.

Blank neglelakk er greit. Rød neglelakk er krise. Deri ligger også et dilemma, ettersom jeg alltid har syntes røde negler er svært pent. Jeg har forsøkt, utallige ganger gjennom årene, men hver gang ender det svært kjapt i en umiddelbar runde Aceton.

Nuh har jeg altså bestemt at det skal gå. To dager har det holdt (vel, snart to dager.. her runder vi generøst av)!

Hurra!

Med vennlig hilsen Østmarka neste.

* Fotnote: Jeg har hittil greid meg riktig så bra i forhold til stempelkulturen som råder i konsert/utestedsirkler, men du skal være rimelig god dersom du greier å spore rester av blekk dagen derpå.

Redebygging.

7. April, 2008

Leiligheten kom med en (tilsynelatende) innebygd bokhylle på gjesterommet/kontoret. Etter nærmere ettersyn viste det seg imidlertid å være tre bokhyller som, til tross for iherdig sammenklemming, var og ble for store. I tillegg var selve hyllene ujusterbare og satt såpass tett at de fleste bøkene våre ble for høye. Pluss krisen over alle kriser: kun 1/3 av platesamlingen fikk plass!

Noe annet som virket merkelig var klesskapet i samme rom. Tre skyvedører.. og det var det. Hadde dørene i det minste gått helt til taket hadde det enda vært noe å jobbe med, men hele “toppetasjen” av skapet var utilgjengelig og fullstendig ubrukelig.

Når man har en liten leilighet, er det åpenbart viktig å utnytte den plassen man har, så vi hentet inn anbud fra 1001 snekkere og tegnet egne løsninger. Litt tid og penger senere, var det hele sømløst og perfekt!

Bokhyllene:


Før


Etter


.. og med litt mer innhold.
Klesskapet:

Henge


Legge


.. og dobbel henging + eget rom for stigen!