Bli med ut, det er så fint og varmt i kveld!
Jeg tar på cardigan og keds, drar fingrene gjennom håret og er klar.

Vi tusler bortetter College Street og uterestaurantene glitrer i skinnet av fargeglade juletrelys og gjester som lar torsdag være lørdag bare for å kjenne på at sommeren er her. En eim av syrin og mat ligger over oss.

Så er det plutselig bare èn lukt i luften. Nystekt vaffelkjeks. The Big Chill ligger rundt hjørnet, og det føles helt riktig å spise is på en slik kveld.

Waffle Cones & Sticky Fingers

Waffle Cones & Sticky Fingers

Waffle Cones & Sticky Fingers
Klissete!

Sommersavn

29. May, 2008

Om ganske nøyaktig to uker er jeg hjemme igjen - og sommeren kan offisielt begynne!

That Summer Feeling..

That Summer Feeling..

That Summer Feeling..

That Summer Feeling..

Jeg tar dessuten med meg disse så de kan spiller her. Kommer du?

Gleder meg grenseløst!

So he can dance…

28. May, 2008

So You Think You Can Dance er nok den eneste variasjonen over teamet “reality show” jeg virkelig liker. Dermed var det glede i heimen i det sesong fire hadde premiere her om kvelden. Det er ikke ofte jeg hiver meg over youtube for å dele TV-moments med andre, men.. dette er rimelig heftig:

Han holder til på Santa Monica & 3rd, rett utenfor kontordøra vår i LA. Jeg syns fremdeles det er umåtelig morsomt hver gang jeg kan peke på kontoret når det dukker opp på TV (Curb your Enthusiasm, Private Practice og Californication filmes der, for ikke å glemme Baywatch!). Jeg greier riktignok ikke å vekke like stor entusiasme blant mine kolleger som faktisk jobber der hver dag, men det får så være. Noen ganger må man bare godta at man har anstrøk av Lettere Ekstatisk og Naiv Nordmann ™ i systemet!

Det er fint å vite at noen eventyr aldri tar slutt, og at det kan være like fantastisk 20 år senere, selv om man ikke lenger er 8 og syns Harrison Ford er den tøffeste mannen i verden. Nå skal jeg ikke påstå at alt var like plausibelt, selv på et fantastisk plan, men.. det kan vi snakke om en annen dag.

Det var også eventyrlig å gå hjem fra kinoen rundt midnatt i t-skjorte og skjørt og kjenne at det fremdeles var 22 grader. Indian Summer, baby!

Fargerik Søndag

25. May, 2008

Pedestrian Sundays åpnet for sommeren i Kensington Market, og det er så fint. Kensington er som et sirkus. Menneskene, musikken, luktene.. Skulle ønske jeg kunne ta dere med, hver og en.

Colourful Kensington

Colourful Kensington

Colourful Kensington

Colourful Kensington

Flere bilder på Flickr.