Siste dag i september.

30. September, 2009

Dag tre under dyne på sofaen. Føler meg såvidt litt bedre, godt hjulpet av to små som gjør alt for å holde meg varm (eventuelt er de styrt av fullstendig egoistiske motiv, men det er ikke så nøye) og veldig fin kjæreste.

Håper å være ferdig med sofalivet i morgen, men med den kaldeste natten siden april på trappene, er jeg ikke så sikker på at det går seg til like fort som jeg håper. Kan jeg ikke få ha sommer litt til, værsåsnill?

Someone told me…

29. September, 2009Dager som disse trenger sanger som denne..

Regn.

28. September, 2009

Mandag. Regn, regn, regn. Jeg har hatt dyne på sofaen hele dagen. Pust. Høsten kom omsider og det kjennes fint. Det er ikke kaldt, det er bare mørkere - og våtere. Fint.

Helg. Over & Ut.

28. September, 2009


Lørdag. Frokost i det fri.


Shopping.


Pause.


Bursdag.


Bursdagsbarn.


Feiring.


Søndag. Frokost..


Vindusshopping.


Solnedgang over St. Clair.


the Stockyards.


Masse mat.


På kino.


Help.

Jeg tok forbausende lite bilder i helgen og bildene jeg tok var rimelig random. Et tydelig tegn på at jeg ikke i det hele tatt har følt meg 100%. Det er vanskelig å ha tid til å føle seg sliten når man ikke har et eneste sekund for seg selv i løpet av de 48 timene helgen varer. Nå har jeg imidlertid funnet dyna mi. Det er mandag og jeg har sendt egenmelding til sjefen. Noe jeg vanligvis aldri gjør med mindre jeg er døden nær. Minst. Over og ut.

Resten av uka.

26. September, 2009

Onsdag:


Kokeplate på bordet og Soju.


Koreansk Suicide Galbi… veldig, veldig sterkt.


Vi måtte bokstavlig talt kjøle ned systemet etter middagen. Nam!

Torsdag:


Middag hos naboene.


De har en veldig, veldig stor katt, Jack.


Og en sinna hund, Riley.

Fredag:

Av en eller annen merkelig grunn, våknet vi besynderlig tidlig fredag. Vi sto opp klokka fire, etter like mange timer søvn… Vi bestemte oss like greit for å jobbe. Ikke spør meg hvorfor.


I det klokka nærmet seg sju, dro vi avgårde på jakt etter kaffe…


Og veldig ferske bagels. Mmmm!


Vel hjemme måtte vi sove litt på sofaen.


.. ikke alle var like trøtte tydligvis.


.. 12 timer jobbing på sofaen. Ser koseligere ut enn det var.

Fredag var vi ute, men jeg var rett og slett hjernedød. Jeg vet ikke helt hvor lenge vi var ute, hvor vi var eller om jeg i det hele tatt var våken. Sånn går det.

Nå er klokka åtte og vi burde strengt talt begynne å gjøre oss klar for bursdag+bursdag+jubileumsfest (og nachspiel) for lengst… men etter en hel dag på beina vil jeg egentlig bare sitte her med macen (og pusene) på fanget. Ai…