FU Weekend. Del 1.

31. October, 2009Bilder fra i går / i natt / i dag. Kameraet fikk seg en stygg dytt i moshpitten under kjærestens konsert i natt, men takket være hans tekniske hendighet, var alt på plass igjen i dag (og tårer var avverget). Klokka fem i morges var vi hjemme og klokka 11 møtte vi opp til (mexikansk) brunch, trøtte i trynet og fremdeles ikke helt edru. Så langt i dag har jeg drukket fem kopper kaffe, men kjenner allikevel at jeg skal droppe middag til fordel for en time i sengen før jeg går kvelden / natten i møte igjen.

Ellers har vi godteri klar for eventuelle barn som måtte komme innom for “Trick-or-Treat”, selv om jeg tviler på at vi a) er hjemme eller b) våkne, om noen skulle banke på. Mer godteri på oss i morgen altså.

Nuh, seng!

Drink up, Skullface!

30. October, 2009

Jeg har akkurat druknet etterdønningene av denne arbeidsdagen i Smash! (ettersom forsyningen er lav, er dette selvsagt kun noe man gjør om man absolutt ) og er klar for å sove en times tid før kvelden tar over og varer til søndag. Halloween og Fucked Up weekend er ensbetydende med sene netter, mange konserter, en god del alkohol og mye kjentfolk. Dette må jo selvsagt bli veldig bra! Så fort jeg har sovet litt iallefall.

Tidlig og Sent.

28. October, 2009


Lunch. Espresso.


Middag. Margaritas.

Fulltidsbesøk krever sosiale tiltak både tidlig og sent. Ekstra koffein gir energi til sene kvelder, og med sene kvelder trenger man mye koffein dagen derpå. Og sånn får vi det til å gå rundt. Og rundt.

Den gang da.

28. October, 2009

Det er nøyaktig 10 år siden jeg begynte å skrive blog.

Det er så lenge det. Så lenge at det vel egentlig ikke het “blog” en gang. Jeg begynte fordi det var gøy med HTML og fordi jeg nettopp hadde flyttet hjemmefra. Jeg kjente ingen andre som skrev dagbok på nett og ante ikke at noen så vidt hadde begynt å kalle dette fenomenet ved navn.

Jeg kodet alt helt selv i notepad og la det ut på hjemmesiden min som jeg hadde gjennom telenor i hine hårde dager. Den siden er dessverre sporløst forsvunnet, men etter litt iherdig detektivarbeid (og god hjelp fra The Way Back Machine) har jeg iallefall funnet igjen det som ble skrevet fra 2000 og frem til i dag, fra NTNU.no, elsker.no og frem til linnmaria.com. Spennende!

Jeg kan ikke si annet enn at det er utrolig rart å lese, og selv om de aller fleste bildene er borte, er det fremdeles mine ord. Mange ord. Noen ord jeg ikke en gang kjenner igjen. En reise tilbake i tid altså.

Dette er det eldste innlegget jeg har funnet så langt:

{5.okt.2tusen–}
Jeg er tilbake! Med atter et nytt design og en helt ny adresse prøver jeg igjen å sette mitt spor i ‘verdsveven’.

Til de av dere som har etterlyst hjemmesiden min de siste månedene, så kan jeg ikke annet enn å føye meg inn i rekken og klø meg i hodet. Telenor har ikke lyst til å fortelle meg hvorfor jeg ikke lenger får ha hjemmeside hos dem, tross mange henvendelser fra min side. Men men .. fordi jeg er slik en flittig student ved NTNU, kan jeg vel like greit benytte meg av det!

Vel - jeg er i alle tilfeller tilbake, og jeg har altså ganske nye bidrag denne gangen. Men siden jeg er så “ny” av meg er ikke alt ‘up and running’ enda, men det skal skje fortløpende - jeg lover!

… And crawling on the planet’s face
Some insects called the human race
Lost in time, and lost in space -
and meaning.

- The Rocky Horror Picture Show.

Så et par tilfeldige bilder jeg fant, som fremdeles var der (av en eller annen grunn):


Bilde av meg, høsten 2000. Foto: mamma


Meg og Gustav på Phi Phi Island, 2000. Foto: Gustav (m/selvutløser)

 

Talk of the weather.

27. October, 2009

And the wind and snow / And the rain that blows / None of those would matter much without you /
As long as it’s talking with you, talk of the weather will do.