Rolling with the homies.

28. February, 2010Det ble mye vin i går kveld. Det ble såpass mye vin at kaldsvetten meldte seg en gang utpå morgenkvisten. Jeg er allikevel i overraskende god form i dag og planlegger hockeyfest og skøyteis senere i kveld.


We were wining and dining last night. In the end it was mostly wining.

No Beach is a Bitch.

25. February, 2010


Jeg lider av post-ferie-stress-syndrom. Ikke så lett å finne inspirasjon til å oppdatere. Det blir nok bedre straks!


Battling Post-Vacation-Stress-Syndrome.

Dear diary…

18. February, 2010Still having the best time!

Here come the waves.

14. February, 2010
Dette er paradis. At vi kjenner noen som eier alt dette er nesten uvirkelig. At jeg er tilbake for andre år på rad er intet mindre enn fantastisk. Vi våknet til perfekt soloppgang mellom palmetrærne, badet litt i bassenget, før vi tilbragte resten av dagen på stranda. Fint!


What can I say.. Villa Anacaona is paradise on earth. Nothing less.

The Dream Project.

10. February, 2010

Når vi setter oss på flyet til den Dominikanske Republikk lørdag morgen, har vi mer enn bare badeklær med i bagasjen. Vi har pakket førstehjelpsutstyr, vannrensetabletter, bleier, mat, leker… Det er allerede mer enn bagasjekvoten tillater, men vi håper vi får det med oss. Alt leveres til The Dream Project slik at det kan bringes over grensa til Haiti.


When we leave for DR on Saturday, we’ve got more than flip-flops and bikinis packed. We are hoping that the airline will let us bring everything and we hope that this will be of some help to the The Dream Project’s work in Haiti.