Weekend Eats.

29. March, 2010

Vi gjorde lite annet enn å spise i helgen. Lange frokoster som varer til lunch er sånt som gjør regntunge helgedager fine. Innimellom brunch spiste vi Fish&Chips med kamskjell og kveite.


We enjoyed our home made brunches this weekend, only fighting the rain to go eat fish and chips.

Low Key.

26. March, 2010


Det er fredag kveld. Så langt har vi skiftet en lyspære, erstattet noen skruer som manglet, hengt opp et speil og sett to episoder av The Office. Spennende fredag altså, men ettersom gulpus kom hjem fra dyrlegen i ettermiddag med kutt tvers over magen, er det liksom ikke noe spørsmål om å være andre steder enn her. Vi tok av lampeskjermen etter en time. Hun skulle ha den på i en uke. Nå sover hun og syns livet er ganske greit. Vi stirrer i veggen og legger merke til fine mønster. Spennende.


Exciting Friday night at home, keeping a close eye on Orange Cat who spent the day being spayed. She is sleeping soundly, while we stare at the wall. Luckily the wall has some nice patterns to it.

Kveldsfarger.

25. March, 2010


Akkurat de minuttene hvor sola har forsvunnet vest i byen og nattemørket enda ikke har funnet veien til oss, de minuttene er magiske. Fargen på himmelen er så fin. Vi gikk tur gjennom bakgatene, smugkikket gjennom hagene og inn i husene til folk som spiste middag, så på tv, la sammen klær, leste bøker, spilte musikk. Etterpå spiste vi gelato og drakk kakao (for det er ikke helt sommer enda, samme hvor mye jeg vil at det skal være det).


We walked through the alleyways last night, as the sun was setting and the colours of the sky were breathtaking. Afterwards we went to Hollywood Gelato uptown. I had Keylime Pie and Mango. And a hot chocolate. That perfect juxtaposition between summer and winter.

Katzenjammer.

24. March, 2010


Locked up.

Den gule pusen har løpetid. Jeg har aldri opplevd maken. Hun hyler og skriker som en voksen person, døgnet rundt. Kurrer og roper og ruller rundt. Det er ekstremt irriterende og går deg så på nervene at du nesten får lyst til å slå. For å unngå pusedrap i heimen, har vi nå gått til innkjøp av ørebeskyttelse. Hvor lenge skal hun egentlig holde på sånn??


Orange Cat is in heat. She wails and howls like a grown human being in pain. There is cooing and yelling all day and all night. To avoid unfortunate cat killings, we have invested in ear protection, but how long is this supposed to last??

Lørdag kveld.

23. March, 2010


Lørdag kveld hadde vi middagsbesøk som vi ikke har sett på alt for lenge. Vi spiste blant annet kamskjell som var så gode at jeg nesten fikk litt hjemlengsel. Etterhvert smøg vi oss gatelangs til en bar med dype sofaer og gamle lamper, og der satt vi til det ikke var mer igjen av lørdagen (og vel så det).


Saturday night we had long-lost-friends over for dinner. We ate scallops that were so good they made me miss home. The night ended in reupholstered sofas in a bar we love.