Tivoli.

14. April, 2010

Fremdeles tåkete i hode og hals, så her kommer flere minner. Sommerminner. Tivoli. Lys, farger, godteri, karuseller. Ser frem til nok en bra sommer.


Still sick, sorting through more old memories. I love the colours and lights of amusement parks.

13. april 2008.

13. April, 2010

For nøyaktig to år siden tilbragte vi hele denne dagen på Venice beach. I dag har jeg jobbet hele dagen, til tross for feber og sår hals. Ai.


2 years ago I spent this entire day on Venice beach. Today I spent it working despite fever and strep throat.

Motvekt.

13. April, 2010Byen er ikke bare blomster og kos, men fargerik åkkesom. Jeg returnerte en kjole på HM på lørdag og fant siden ut at den selger for $100 på ebay. Så lærte jeg det, liksom.


This city is not all flowers and blossoms, but it’s colourful nonetheless.

Vårtegn.

12. April, 2010Jeg elsker nabolaget vårt. Det minner lite om storby og ganske mye mer om Lotta fra Bråkmakergata. Vi bor rett ved byens eldste kirkegård, vi har en bondegård tvers over veien, en søt park som alltid kryr av unger, vi har “Piggys Park Snacks” og vi har vårblomster overalt. I går gikk jeg tur, det luktet så utrolig godt og da jeg kom hjem hadde jeg kamera full av blomster. Denne våren er rett og slett fantastisk.


Our neighborhood is adorable and does not bear much resemblance of a downtown metropolis area. I went for a walk yesterday, and all I could take pictures of were the budding of gorgeous flowers on every corner. I love this spring!

En annen pus.

10. April, 2010


Hils på Galileo. Han har så mye pels at han må barberes tre ganger i året. Han får beholde løvemanken og haletuppen og ser ut til å trives utmerket med det.


Meet Galielo, the proudest lion cat around.