#1000.

18. June, 2013

Så dette er post nummer 1000 på denne versjonen av bloggen min. Jeg skulle egentlig skrive langt og dypt om alle mine år som blogger, fra 1998 fram til i dag, men når alt kommer til alt, er det jo egentlig ikke så veldig interessant. Så la meg bare si at jeg liker å ha mitt sted på internett, jeg liker å poste bilder her, jeg liker å bla gjennom arkivene (selv om de ikke går helt tilbake til begynnelsen), og jeg elsker å vite at det ligger flere eventyr rundt neste sving. Skal vi satse på 1000 til?

Translation…
So this is my 1000th post on this incarnation of my blog. I was going to do some sort of poignant retrospective of my years as a blogger, from 1998 until today, but when all is said and done, it’s really not that interesting, is it. Let’s just say that I enjoy having this space, I enjoy posting pictures to it, I enjoy looking through its archives (even if they don’t go all the way back to the beginning), and I love knowing that I’ll keep filling it with adventures to come. Here’s to another 1000!

7 kommentarer til “#1000.”

 1. evdokia t. sa:

  happy 1.000 posts!
  thank you for sharing your beautiful fotos
  with their small stories!
  i always enjoy to visit!
  wish you more and more posts!

 2. Linn Maria sa:

  Thank YOU for always stopping by and leaving lovely comments! It means a lot :)

 3. Silje sa:

  Gratulerer med de 1000! Jeg håper på 1000+ til! =D

 4. Linn Maria sa:

  Tusen takk, vennen! :)

 5. Tina sa:

  Gratulerer :)

 6. dee sa:

  Your photos are always a pleasure to view, ^)^

 7. Linn Maria sa:

  Takk & Thank you!! :)

Kommenter