Christmas So Far.

29. December, 2013

Julen så langt har vært veldig, veldig fin, både på den ene og den andre måten. Gamle tradisjoner og nye overraskelser i skjønn forening. Vi koser oss med de korte dagene, det lille lyset, all maten, familien og de lange kveldene. Som det skal være. Bare én person mangler.

Translation…
Christmas so far has been very, very nice, in every way. Old traditions and new surprises all wrapped into one. We are enjoying ourselves with the short days, the little light, all the food, family and the long nights. As it should be. Only one person missing.

3 kommentarer til “Christmas So Far.”

  1. Irene sa:

    I love these photos!

  2. evdokia t. sa:

    wish you the best for the new year!

  3. Linn Maria sa:

    Thank you both and happy new year! :)

Kommenter