A Slow Start.

4. February, 2014

Det nye året og jeg gikk fullstendig i stå i det startskuddet gikk, og først nå som vi er i den sjette uka har vi såvidt begynt å få taket på ting. Den anemiska tåka er i ferd med å lette og svineinfluensaen har endelig sagt sitt siste ord. Forhåpentligvis betyr dette at jeg ikke bare får overskudd til å forlate huset, men også til å dele noe av det her inne, på denne forsømte bloggen. Kom igjen, 2014!

Translation…
It seems that the new year and I got off to a bit of a rocky start. Into the sixth week, we are starting to get a hang of it, though. The anemic fog is slowly lifting, and the swine flu has finally said its goodbyes. Hopefully this means that I will not only have the energy to leave the house, but also to share some adventures here in this space, that’s been so sorely neglected. Come on, 2014, let’s do this!

2 kommentarer til “A Slow Start.”

  1. evdokia t. sa:

    first foto is so beautiful!

  2. Linn Maria sa:

    Thank you :)

Kommenter