Valentine’s Delivery.

14. February, 2014

Et smilende sykkelbud leverte disse på døra i dag. Veldig søte og kjempegode! Siden avsenderen er på tur langt av sted, er det lov å spise alle på en gang, ikke sant?? I min bok føyer denne dagen seg rett inn i den enorme rekken av dager hvor jeg er så utrolig glad for at det er oss to. Han er aller best.

Translation…
A smiling bike courier delivered these to me today. They are cute, sweet and ridiculously good! Since the sender is off on a roadtrip far, far away, I’m allowed to eat them all at once, right?? In my book, this day is just another day on which I wake up feeling incredibly happy we’re together. He is the very best.

4 kommentarer til “Valentine’s Delivery.”

 1. Anonym sa:

  Fin blogg… Aurora ;)

 2. evdokia t. sa:

  the sweetest gift!
  yum yum!

 3. mamma sa:

  …og du er den beste :) <3

 4. Linn Maria sa:

  :)

Kommenter