Two Thousand and Eleven.

31. December, 2011

Januar:

Februar:

Mars:

April:

Mai:

Juni:

Juli:

August:

September:

Oktober:

November:

Desember:

Totusenogelleve har vært et ganske langt og utfordrende år, med noen kjempefine øyeblikk innimellom. Alt er imidlertid vel som ender vel, og vi har tatt mange, lange skritt i år. Jeg er spent på året som kommer og vet allerede at vi står overfor noen store endringer, men jeg gleder meg. Godt nyttår!


Two-thousand-and-eleven has been a long and challenging year, with some wonderful moments in between. All’s well that ends well, though, and we’ve come a long way. I’m excited to see what the next year brings, I already know that we’ll have some new paths to walk, and I can’t wait. Happy new year!

4 kommentarer til “Two Thousand and Eleven.”

 1. Irene sa:

  These photos are so different and all amazing! Happy new year to you, too :)

 2. mette / ungt blod sa:

  Godt Nytår! Dine billeder er nogle af de smukkeste, jeg kender på hele internettet!

 3. Linn Maria sa:

  Irene: Thank you so much, Irene! :)

 4. Linn Maria sa:

  Mette: Tusen, tusen takk for veldig fine ord! Godt nyttår :)

Kommenter