A Dinner & A Show.

14. June, 2013

Fredag kveld i New York, var vi invitert med ut på middag på Jean Georges i Trump Tower. Vårt første måltid på en restaurant med tre Michelin-stjerner, og jeg tror kanskje det er unødvendig å påpeke at vi gledet oss? Jeg kunne lett postet flere bilder av alle rettene vi spiste, men jeg tror det holder å si at alt smakte absolutt fantastisk! Etter å ha spist i timesvis, var kvelden imidlertid fremdeles ung (og den tropiske stormen, Andrea, raste fremdeles med full styrke utenfor) og vi hadde billetter for å se The Book of Mormon! Jeg hadde aldri vært på et Broadway-show før, og jeg kan ikke egentlig se for meg en bedre (eller artigere) introduksjon. Det var absurd og morsomt og kan absolutt anbefales dersom muligheten oppstår. Kvelden endte på en russisk vodkabar, hvor jeg av en eller annen grunn ikke tok et eneste bilde (ja, jeg vet!). Tusen takk til Nick, for en kveld vi sent vil glemme!

Translation…
Friday night in New York, we were invited out for dinner at Jean Georges at the Trump Tower. Our first time at a three Michelin star restaurant, and I guess it goes without saying, we were excited! I could easily have posted several pictures of every single thing we ate, but I’ve tried to show some restraint (I know). Suffice to say, it was all delicious! After eating for hours, the night was still young-ish (tropical storm, Andrea, was still going strong), and we also had tickets to see The Book of Mormon! It was my first Broadway show, and I can’t really think of a better (or funnier) introduction. It was absurd and hilarious and I would very much recommend going if you have the opportunity. The night ended at a Russian vodka bar, from where I have absolutely no photographic evidence (go figure). Thank you so much Nick, we will probably never forget this evening, ever!

Kommenter